Blog Post

Η Cosmos Pet Supplies στηρίζει το Χαμόγελο του Παιδιού και την ομάδα Έρευνας και Διάσωσης «Θανάσης Μακρής» με αγορές προϊόντων Sam’s Field

Από τον Φεβρουάριο και μέχρι εξάντλησης των αποθεμάτων η εταιρεία μας περήφανα στηρίζει την ομάδα Έρευνας και Διάσωσης «Θανάσης Μακρής» του Οργανισμού το “Χαμόγελο του Παιδιού” για αγορά υλικοτεχνικού εξοπλισμού προσφέροντας 1€ από κάθε αγορά σε προϊόντα Sam’s Field.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» έχει συγκροτήσει με την πολύτιμη συμμετοχή εθελοντών την Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης εξαφανισμένων παιδιών «Θανάσης Μακρής».

Στόχος της Ομάδας είναι η έρευνα σε αστικό ή μη αστικό περιβάλλον για τον εντοπισμό παιδιών που έχουν εξαφανιστεί.

Η ομάδα είναι σε άμεση συνεργασία με τις αρμόδιες Αρχές που συντονίσουν την κάθε έρευνα ενώ παράλληλα βρίσκεται σε άμεση σύνδεση με την Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000 που λειτουργεί «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Όλοι όσοι συμμετέχουν είναι εκπαιδευμένοι και θέτουν όλα τα μέσα που διαθέτουν και την τεχνογνωσία τους στη διάθεση της Ομάδας, που σαν βασικό σκοπό έχει την άμεση ανταπόκριση και ενεργοποίηση των εμπλεκόμενων φορέων καθώς και τη βέλτιστη αξιοποίηση των υφιστάμενων δυνάμεων για να βρεθεί το αγνοούμενο παιδί.

Για την επιτέλεση του έργου της, η Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης Εξαφανισμένων Παιδιών «Θανάσης Μακρής» έχει στη διάθεσή της:

Την Κινητή Επιχειρησιακή Μονάδα του Οργανισμού

Πλήθος εξειδικευμένων Υλικοτεχνικών μέσων του Οργανισμού (jeeps, ATV, μηχανή, ασθενοφόρα)

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» συγκρότησε την Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης Εξαφανισμένων Παιδιών το 2012.

Μάθετε περισσότερα στο www.hamogelo.gr