Blog Post

Η Sam’s Field στις εκθέσεις μορφολογίας του Κυνοφιλικού Όμιλου Αχαΐας – 6 και 7 Απριλίου Πάτρα

Στις 6 και 7 Απριλίου θα διεξαχθούν στην Πλαζ του ΕΟΤ στη Πάτρα, από τον Κυνοφιλικό Όμιλο Αχαΐας, δύο εκθέσεις μορφολογίας με την συμμετοχή εκτροφέων από όλη την Ελλάδα. Η Sam’s Field σε συνεργασία με το Pet Shop Flock City θα βρίσκεται εκεί και θα σας περιμένει.
 
Στο Περίπτερό μας θα έχετε την ευκαιρία να ενημερωθείτε για τις μοναδικές συνταγές της εταιρίας αλλά και να κερδίσετε μοναδικά δώρα. Με το ειδικό κουπόνι που θα προμηθευτείτε, με κάθε αγορά 13 κιλου Gluten Free ή Grain Free από το Flock City – Πατρών Κλάους 51, θα έχετε ΔΩΡΟ ένα 2.5κιλο.
 
Ο Κυνοφιλικός Όμιλος Αχαΐας ιδρύθηκε τον Μάιο του 1997 από κάποιους ρομαντικούς κυνόφιλους της περιοχής. Το έργο του μέχρι σήμερα αδιάλειπτο , ποικίλο και μεγάλο. Αγώνες κυνηγετικών ικανοτήτων σκύλων φέρμας, σεμινάρια επιμορφωτικά από προσωπικότητες της κυνοφιλίας της Ελλάδας και του εξωτερικού , γενικές εκθέσεις μορφολογίας , αναγνωρίσεις σκύλων καθώς και φιλανθρωπικό έργο. Ο Όμιλος έχει πολλάκις συνεργαστεί με άλλους Κυνοφιλικούς Ομίλους για την προώθηση των κυνοφιλικών και κυνοτεχνικών σκοπών και συνεχίζει την πορεία του στα χρόνια με πηδάλιο τα κυνοφιλικά ιδεώδη.

 

Ώρες λειτουργίας εκθέσεων 10.00πμ – 18.00μμ